TR / EN

Blog

Anasayfa   -   Blog   -   Neden Hunter tavan vantilatörü kullanmalıyız işte 10 güzel neden

Neden Hunter tavan vantilatörü kullanmalıyız işte 10 güzel neden

27 Mayıs 2019

En sevdiğimiz tasarımlardan bazılarını aşağıda topladık - evinizdeki her oda için en üst düzey tavan vantilatörüne göz atabilirsiniz. Unutmayın Hunter dünyanın ilk ve tek Sessiz performas tavan vantilatörüdür !

Hannah Jones tarafından

Evlerinizde şık bir oda tasarlamak için yukarıdan aşağıya her ayrıntıya dikkat etmek gerekir.Genellikle göz ardı edilen tavan vantilatörü, yazlık ev ve çiftlik evi tarzının vazgeçilmez bir parçasıdır aslında. Odanıza son bir dokunuş katar ve Hunter tavan vantilatörü, dikkatleri odanın en üstüne tavana çeker ve tasarımı - estetiği - verimliliği aynı anda size sunar. Başka hangi mobilya parçası bu 3 özelliği aynı anda sunabilirki ! Dünyanın en sevidği markalardan biri olan HUnter Vantilatörler, Hunter Fan Şirketi tarafından 130 yıldan fazla bir süredir üretime devam etmektedir. Malzeme Kalitesi ve işçilik standartlarını üst düzeyde belirleyen Hunter Fan Company, dünyada ki tüm tavan vantilatörleri üreticilerine ilham olmaya devam etmektedir ve bu sayede vantilatör pazarında en üst saflarda yerini almaktadır. Görünüşteki temel armatürleri yeniden tasarlayan Hunter fan, hayranlarını serinletmeye hazır. Şık aydınlatmalı tavan vantilatörü, uzaktan kumandalı tavan pervanesi ve göz alıcı gövde motifleri ile evlerinizin yaşam alanında şık bir mobilya parçası olmaya adayıdırlar. 

 

 

1. Bu odamız küçük bir prenses veya prens için uygundur.Tavan vantilatörünün zarif ve temiz tasarımı yatak odasının geri kalan kısmının minimalist tarzıyla mükemmel uyum sağlarken, 
benzersiz kubbe şeklindeki ışığı ve özel dizayn kanatları ile çocuklarımızın odalarında konforu ve estetiği en düzeye çıkaracaktır.

 

2. Ebeveyn yatak odası için mükemmel bir tasarım olan bu vantilatör, konfor ve estetiği aynı anda sunuyor. Kanat menteşelerinin endüstriyel tasarımı ve dairesel aydınlatma armatürü, geleneksel fanların çoğundan farklı bir tarza sahiptir.

 

3. Bu oturma odası vantilatörü, tavandan armatürün altına uzanan ışık kiti ile güzel bir etki yaratıyor. Beyaz kontrast rengi gözleri tavana doğru çeker ve odanın dekorasyonu ile birlikte vurgular. Uzaktan kumanda özelliği ile yatağınızdan hiç kalmadan vantilatörünüzün kademe ve aydınlatmalarını kontrol edebilirsiniz.

 

 

4. Şimdi bunun gibi dikkatleri çeken  kenarları açık bir ahşap veranda tavanınız varsa !  Beyaz ve ahşap vantilatörler hemen göze çarpar ve sizi yukarıdaki tavan pervanesine yönlendirerek , tüm verandanın serinlemesine, rahat ve konforlu  bir ortam oluşmasını sağlar.

 

5. Bu minimalist tavan fanını kaçırmak mümkün değil! Küçük gövdesi aslında orginal motorudur. Dizaynındaki farklılık hemen göze çarpıyor. Vantilatörler,  rustik  yatak odasının geri kalanına çekici bir dokunuş katar ve başucu masalarının üstündeki aynaları mükemmel şekilde tamamlar.

 



Bu yazı 1869 kere okundu.

Diğer Blog Yazıları

Tavan Vantilatörü Nedir?

13 Haziran 2019